Despre Noi

Cine suntem ?

SC FLODOR TRANSCOM SRL are o vechime in piata constructiilor de 20 ani.

In portofoliu avem executate lucrari civile, hidrotehnice, drumuri, iar in prezent societatea este specializata in constructii industriale.

Capacitatea tehnica

S.C. FLODOR TRANSCOM S.R.L. dispunde de o dotare corespunzatoare care permite realizarea lucrarilor prezentate.

Aceasta dotare consta din: excavatoare pe senile si pneuri, buldowxcavatoare, cilindri compactori, maiuri compactoare, autoutilitare, trailer, generator, utilaje de incalzire industriala, nivele, lasere, mica mecanizare, baraci metalice organizare de santier, etc.

MISIUNEA NOASTRA

Stabilirea de  parteneriate de lunga durata cu clientii nostri, bazate pe integritate, profesionalism, onestitate si satisfactia clientilor.

FLODOR TRANSCOM nu e doar o firma de constructii. Suntem o echipa tanara si dinamica dedicata dezvoltarii personale si a comunitatii noastre ajutand clientii actuali si viitori sa isi indeplineasca visele.

CERTIFICARI

PARTENERI

ISTORIA COMPANIEI

h1

1995. INFIINTAREA COMPANIEI

Societatea si-a inceput activitatea in domeniul constructiilor in anul 1995, principalul sector fiind la acea data cel al constructiilor civile. Pe parcursul urmatorilor ani, societatea noastra si-a diversificat sectoarele de activitate, extinzandu-si in mod constant productivitatea.

2003. DEZVOLTAREA SI EXTINDEREA ACTIVITATII

Pe baza experientei acumulate in domeniul constructiilor, incepand cu anul 2003 societatea comerciala S.C. FLODOR TRANSCOM S.R.L. a inregistrat o ampla dezvoltare si extindere a activitatii, ca urmare a managementului eficient si a investitiilor in dotarea cu utilaje si echipamente.

h3

2004. PRIMUL PROIECT IN LUCRARI HIDROTEHNICE

Incepand cu anul 2004, S.C. FLODOR TRANSCOM S.R.L. a fost autorizata de catre Ministerul Mediului si a Gospodaririi Apelor pentru a executa lucrari hidrotehnice.

2011. SPECIALIZAREA IN DESIGN&BUILD

Incepand cu anul 2011 societatea noastra s-a profilat exclusiv pe constructia de hale industriale. In momentul de fata peste 90% din cifra de afaceri a societatii o reprezinta constructiile de hale industriale.

2018. CIFRE RECORD

Societatea atinge pragul de 120.000 mp construiti in sectorul halelor industriale, având ca și clienți companii de renume internațional precum Eberspaecher Exhaust Technologies, Reinert Kunstofftechnik, EBM Papst, Faist, Girelli, Hanning Motors.

Noi suntem alegerea perfecta pentru proiectul dvs.