Descriere Proiect

Suntem mândri să vă prezentăm portofoliul nostru de proiecte în domeniul construcțiilor industriale. În ultimii ani, am dezvoltat o serie de proiecte de succes, într-o varietate de domenii industriale, pentru clienți din întreaga țară. Fie că este vorba despre construcția unei hale industriale, a unei fabrici, a unui depozit sau a unui centru logistic, avem experiența și abilitățile necesare pentru a finaliza proiectul în cel mai eficient și profesionist mod posibil.

Printre proiectele noastre se numără construcția unui parc logistic modern, care cuprinde mai multe clădiri și care este utilizat de clienții noștri pentru depozitarea și manipularea mărfurilor. De asemenea, am finalizat cu succes construcția unei fabrici de producție, care a inclus atât construcția clădirii, cât și instalarea echipamentelor și mașinilor necesare pentru producția de masă.

În plus, suntem specializați în proiectarea și construirea de clădiri industriale personalizate, care sunt adaptate nevoilor specifice ale fiecărui client. Oferim servicii complete, de la proiectare și planificare până la construcție și finalizare, cu un accent puternic pe calitate, siguranță și eficiență.

Suntem dedicați să ne îndeplinim promisiunile și să depășim așteptările clienților noștri prin oferirea de servicii de construcție de cea mai înaltă calitate și suntem mereu încântați să discutăm proiectele viitoare cu noi clienți. Dacă sunteți interesați de serviciile noastre, nu ezitați să ne contactați pentru a afla mai multe despre modul în care putem ajuta la dezvoltarea proiectului dumneavoastră.

Detalii Proiect

Categorie
Client Purem - Eberspaecher Exhaust
Suprafata 29.000 mp
Completed 2016 (durata executiei 7 luni)